Kommunális és szelektív

2022.10.18. 11:26

Ingyenes kukákba gyűjtögethetnek a Szűcsiben lakók

Minden olyan helyi lakos számára, aki érvényes szemétszállítási szolgáltatással rendelkezik, ingyenesen biztosítunk kommunális és szelektív edényzetet – adta hírül Hordósné Kovács Krisztina, Szűcsi polgármestere.

T. O.

A gyűjtőedények a lakosság számára ingyenesek

Forrás: Beküldött

A részletekről elmondta: a kukaosztás október 26-án, szerdán 10 és 18 óra között lesz a polgármesteri hivatal udvarán. Ha valaki a megjelölt napon nem tudja átvenni az edényzetet, kézzel írott meghatalmazással rokona, ismerőse vagy a szomszédja is megteheti helyette.

A gyűjtőedényekért a lakosságnak nem nem kell fizetnie, a cégeknek, intézményeknek viszont bérleti díjat határoztak meg.

A fenti időpontban és helyszínen lehetőség lesz a szolgáltatással nem nem rendelkező lakosok számára szerződést kötni. A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok: adás-vételi, bérleti szerződés, tulajdoni lap. Aki változást szeretne a már meglévő szerződésben, magával kell vinnie a szerződésmódosításhoz a hagyatéki végzést, a halotti anyakönyvi kivonatot, válás esetén a bírósági végzést és az adás-vételi szerződést. A szerződés szüneteltetéséhez adás-vételi szerződésre, lakatlanságot igazoló dokumentumra, szociális intézménybe költözés esetén pedig intézményi igazolásra lesz szükség – tudatta a Szelektív Hulladékhasznosító és Környezetvédelmi Nonprofit Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában