Autóval

2022.10.07. 16:05

Már nem lehet a járda mellett várakozni, ezért huszonkét férőhelyes parkoló épül Gyöngyösön

Az önkormányzati képviselő szerint zöld területből minimálisat vesz el az építkezés, de fát vagy bokrot nem vágnak ki.

Sz. Sz. I.

A Jeruzsálem úti óvoda és bölcsőde felújítása, udvarának bővítése indította el a változásokat

Forrás: Forrás: Czímer Tamás archív

Gyöngyösön elkészült és díszburkolatot kapott a Jeruzsálem úti gyermekintézmények előtti járdaszakasz, adta hírül a város önkormányzata. Közlésük szerint a munkálatokra azért volt szükség, mert az óvodafelújítás miatt megnövelték az udvar méretét. A továbbiakban így a járda mellett már nem, hanem a kibővített parkolóban lehet megállni autóval. 

Ferenczy Tamás a körzet önkormányzati képviselője televíziós interjújában arról beszélt, hogy további parkolóhelyek kialakítása is folyamatban van.

– A Bethlen Gábor 8. és 10. házszámú tömbjei közötti területen, ahol most merőlegesen parkolnak az autók, ott egy nagyobb, dupla, 22 férőhelyes parkoló kialakítása történik meg még az idén. Vélhetően egy hónapon belül megvalósul a beruházás, ha az időjárás engedi az ütemezett munkavégzést. Zöld területből csak nagyon minimálisat vesz el az építés, de sem fa, sem bokor, cserje nem lesz kivágva – hangsúlyozta Ferenczy Tamás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában