Elismerés

2022.10.29. 13:05

Van ok a mosolyra: ismét Zöld Szálloda címet kapott a gyöngyösi Hotel Opál

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusának tanszállodája újabb két évig viselheti a büszke titulust.

Sz. Sz. I.

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett Zöld Szálloda címre a három csillagos gyöngyösi Hotel Opál Superior is pályázott, s a szállodának ezúttal ezüst minősítést sikerült elnyernie, tájékoztatta portálunkat Nagy Réka, a Károly Róbert Campus kommunikációs munkatársa. 

Közlése szerint csak olyan szálloda pályázhat, amely tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének, továbbá ismeri és betartja a szállodákra vonatkozó környezetvédelmi törvényeket. A kommunikációs szakember arról is szólt, a szálloda célja nem elsősorban a díj elnyerése, hanem tenni annak érdekében, hogy a környezetvédelem és a környezetért érzett felelősség ne elvárás, hanem közösségi érték legyen. Azt is megtudtuk, hogy az intézmény – hazánkban elsőként elnyerve – a Mosolygós Szálloda címet is magáénak tudhatja.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában