Fejlesztés

2022.11.02. 19:49

A Harmony Apartmants ötvözi a kikapcsolódást és a társadalmi felelősségvállalást

A beruházás a Széchenyi 2020 finanszírozásában valósult meg, összesen 122 millió 375 ezer forintból, a munkálatok október 31-én fejeződtek be.

B. D.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

– A Harmony Apartmants Eger központi részén található. Az apartman minőségi pihenést biztosít exkluzív berendezésével és speciális kialakításával. A hotel kivitelezése során igyekeztek megfelelő ár-érték arányban a kényelmi és az esztétikai szempontokat is biztosítani. Ezeken felül a vendégek az étterem szolgáltatásait is igénybe vehetik. A harminc személy befogadására alkalmas szálláshely egyaránt lehetőséget kínál egyedülállóknak, pároknak, családoknak és céges rendezvények szervezésére is. Zárt parkolója garantálja a járművek biztonságos elhelyezését – közölte portálunkkal Szalóki Éva projektmenedzser. 

Kiemelte, a létesítmény különlegessége, hogy teljes egészében akadálymentes, így a fogyatékkal élő vendégek számára is ideális. A hotel azok számára tökéletes lehet, akik valódi feltöltődésre vágynak, de közben ötvöznék a kikapcsolódást a társadalmi felelősségvállalással.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében a Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése című nyertes pályázattal a Horizont Közhasznú Alapítvány nem mindennapi lehetőséggel gazdagította Egert. Az alapítvány 20 éves fennállása óta kiemelkedő eredményeket ért el a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása területén. A jelenlegi fejlesztésnek köszönhetően huszonöt munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű személynek biztosít hosszú távú munkalehetőséget, ezáltal csökkentve a társadalombiztosítás szociális terheit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában