Dézsa

2022.11.15. 11:32

Sörben fürödni is lehet majd hamarosan Szarvaskőben

A tavasszal nyitó hely a Bükki Nemzeti Park ölelésében, hazánk egyik legszebb fekvésű településén, az Egertől tíz kilométerre elhelyezkedő Szarvaskőn található.

M. H.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Kinek ne fordult már meg a fejében, hogy milyen lehet sörben fürdeni – teszi fel a kérdést az üzemeltető honlapján.  No, nem csapolt sörben, hanem sör alapanyagokban.  Az Eger melletti festői település, most újabb különlegességgel gazdagodhat, ha valóra válik a tulajdonosok álma.

A Craft Beer Spa sörfürdőjében a kellemesen meleg, 38 fokos vízhez hozzáadják a sörfőzés természetes, száraz összetevőit, a komlót és a malátát, és hozzákeverünk gyógynövény szakértőjük által összeállított gyógynövényeket. Bármelyik csomagukat is választhatják, a 70 perces fürdőkúra részét képezi még a turmalinos infraszauna, valamint a fürdőt követő, kellemes relaxáció szalma ágyon. Ha mindez pedig nem volna elég, a sörterápia ideje alatt annyi kisüzemi sört csapolhat magának kisüzemi sörfőzdéik folyamatosan változó kínálatából, amennyit szeretne.

A honlapon sok egyéb információ található még, egy virtuális túrán is körbenézhetünk, milyen lesz a hely, ha majd megnyílik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában