Közlekedés

2022.11.27. 15:21

Úgy szlalomozott a megtört autó az M3-ason, mintha nem lenne holnap + videó

Újabb elképesztő felvételt osztott meg a Budapesti Autósok Közössége Környéről és az M3-asról.

HEOL

Mint írják, a videón két eltérő típusú autót láthatunk, más sofőrrel, ám mégis van bennük valami közös és nem az autók színe az. Mindkettőnek az ideje fontosabb még a saját- és más közlekedők biztonságánál is, melyet jól bizonyítanak a felvételen látható hajmeresztő előzések. Jól látható, hogy mindkét esetben csak hajszálon múlt egy komoly baleset, de hőseinket ez egyáltalán nem zavarta.

Felhívták a figyeltem arra, hogy zömével az ilyen sofőrök szokták okozni azokat a baleseteket, ahol többnyire a vétlen autós húzza a rövidebbet, ha egyáltalán túléli. 
A második autó karosszériája is sokat elárul a sofőrjének vezetési tudásáról, illetve stílusáról, hiszen nagyítóval sem lehetne találni rajta egy ép elemet sem. Kár is tovább ragozni, sajnos a videók magukért beszélnek és mint minden ilyen esetnél, ezúttal is bíznak abban, hogy ez a két sofőr a rendőrség segítségével hamar kikopik a közútról, még azelőtt, hogy valakiben kárt tennének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában