Kerékpározás

2022.12.23. 16:39

A Mátra Biker bringásai bográcsoztak is az évbúcsúztatón, de rétes is volt az ebédhez

Ügyességi versennyel tartottak évzárót a gyöngyössolymosi kerékpáros fiatalok.

Sz. Sz. I.

Tartalmas bringás évzáró volt Gyöngyössolymoson

Forrás: Asztalos Miklós/Facebook

Évzáró ügyességi versenyt rendeztek a Mátra Biker bringásai a gyöngyössolymosi általános iskola tornatermében, tájékoztatta portálunkat Asztalos Miklós, a község polgármestere. 

– Tartalmas évzáró volt, kitűnő programmal és lelkes versenyzőkkel. Érdemes ehhez a csapathoz tartozni. Bográcsban egy kis ebéd is készült, és egy jó adag rétes is előkerült egyéb finomságokkal – közölte Asztalos Miklós.  

Mint arról portálunk is beszámolt, Gyöngyössolymoson nemrégiben adta át Révész Máriusz, a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára azt a bringaparkot, amelyet a Mátra Biker kerékpárklub lelkes tagsága épített kerékpárkedvelő gyerekek és szüleik részvételével. A bringapark megépítése a kerékpáros klub és a gyöngyössolymosi önkormányzat közös projektje, társadalmi szerepvállalás és szülői összefogás eredménye volt.
Gémesi Péter edző az átadón arról beszélt portálunknak, hogy azért készült a pálya, mert ezek a teljesen hétköznapi bringás gyerekek egyetlen téli, tornatermi felkészítés után idén tavasszal már országos versenyről hoztak helyezéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában