Nyertes pályázat

2022.12.06. 15:55

A vártnál is több gyermeknek tudnak segíteni karácsony előtt a szihalmi Kis Bocsok

Két örömhír is érte a Kis Bocs Egyesületet a napokban, ugyanis pályázaton is nyertek és keksz-felajánlást is kaptak, így még több gyermek számára tudják szebbé tenni az adventi időszakot.

F. V. E.

Galyasné Dósa Katalin

Forrás: Kiss Annamarie/Hajdú-Bihari Napló

Ahogy arról már több alkalommal beszámoltunk, a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület tagjai szívükön viselik, hogy segítsenek másokon. Többek között menekülteket, újszülötteket is támogattak már.

Amellett, hogy szebbé teszik mások napjait, őket is érte már csoda, például amikor a szihalmi óvoda felújítására kaptak felajánlást. 

Most újabb örömhírről számolt be portálunknak Galyasné Dósa Katalin, a Kis Bocs Egyesület elnöke. Pályázaton is nyertek, és felajánlást is kaptak, így még többeknek tudnak segíteni az adventi időszakban.

– Az Élelmiszerbank Édes Száj Programjára benyújtott pályázatuk pozitív elbírálást kapott. Ennek eredményeként összesen 633 ezer 222 forint értékben kapunk édességet, amit mikulás alkalmából osztunk szét a gyerekeknek. Emellett a Detki Keksz 28 karton rágcsálnivalót ajánlott fel az egyesületünknek. Ezeket a füzesabonyi járásban élő rászorulók karácsonyfái alá osztjuk majd szét – ismertette az elnök. 

Megjegyezte továbbá, hogy nagyon boldog, mind a nyertes pályázat, mind a felajánlás miatt, és melegséggel tölti el a szívét, hogy ezeknek köszönhetően még többeknek tudnak segíteni. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában