Falukarácsony

2022.12.26. 18:34

Csak a helyszín volt rendhagyó a domoszlói falukarácsonyon

A tea, a forralt bor és a zsíros kenyér kínálásából befolyt összeget a helyi óvoda kapta.

Sz. Sz. I.

A domoszlói óvodások műsora a falukarácsonyon

Forrás: Domoszló önkormányzata

Domoszlón a kedvezőtlen időjárás miatt a falukarácsonyi ünnepségre, rendhagyó módon, a pihenőpark helyett a művelődési házban került sor, tájékoztatott Paulenka Richárd polgármester, de hozzátette, hogy ez mit sem vont le az esemény értékéből. 

– Szép számmal érkeztek a vendégek és a szereplők a díszkivilágításba öltöztetett művelődési ház udvarára. A rendezvény az óvodás gyermekek karácsonyi műsorával vette kezdetét, amit a nyugdíjas klub tagjainak ünnepi dalcsokra követett. Az udvaron az óvónők forralt bort, meleg teát és zsíros kenyeret kínáltak. Aki vásárolt tőlük, nemes célt szolgált, hiszen a bevételt a Margaréta óvoda javára ajánlottuk fel. Köszönjük az óvodás gyerekeknek és a népdalkör tagjainak a csodás műsort, az óvónők fáradhatatlan munkáját és rugalmas hozzáállását, a roma nemzetiségi önkormányzatnak a bögrék megvásárlásához nyújtott pénzbeli támogatást, a Bánszki pincének a felajánlott bort, Tőzsér Péternek és Leventének a technikai háttérmunkát, és külön köszönet mindenkinek, aki részvételével megtisztelte a rendezvényt – foglalta össze Paulenka Richárd.

képaláírás:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában