Adomány

2022.12.05. 11:25

Jövőre ismét áll a bál hatvani kórházban

A személyes találkozásokról is szól a rendezvény.

T. O.

A hatvani kórház tartozásállománya a legnagyobb

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Hatvanban két év kihagyás után immár tizedik alkalommal rendezik meg jövő februárban az Albert Schweitzer Kórház és alapítványa közös jótékonysági bálját.

– Nehéz időszak áll mögöttünk. Az elmúlt években igazán megtapasztalhattuk, hogy az összefogás ereje mire képes – áll a gyógyintézmény beharangozójában. 

– Mi mindig abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a térség, a lakosság támogatását folyamatosan érezzük. A nehéz időszakban ez a támogatás adott erőt a munkánkhoz, a feladataink elvégzéséhez. Számos fejlesztés történt az elmúlt két évben is, de mindig akad olyan, amit még jobbá szeretnénk tenni. A 2023-as jótékonysági bál a betegellátási komfort emelésének támogatását célozza meg, ebben kérjük nagylelkű támogatásukat - közölték.

A szervezők hozzáteszik: egy jótékonysági bál azonban nemcsak az adományozásról, hanem az újbóli személyes találkozásokról, az egymással való törődésről is szól. Ennek jegyében hívnak minden érdeklődőt, leendő vendéget, hogy a 1980-as, 90-es és a 2000-es évek diszkó hangulatával egy kicsit átadhassák magukat az önfeledt szórakozásnak.

A bál 2023. február 18-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Nagy Endre Rendezvényteremben. Az est háziasszonya Szentpéteri Eszter, házigazdája Szebeni István, fővédnöke pedig Szabó Zsolt országgyűlési képviselő lesz. Fellép a Grovehouse. Belépő- és támogatójegyek a kórház pénztárában vásárolhatók. A bevételt a betegellátási komfort növelésére fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában