Hatodszor

2022.12.17. 14:56

Újra kinyitott az Anyupiac Egerben

Kézműves termékek széles kínálatából válogathattak a vásárlók.

Sz. Sz. I.

Számos kézműves termék lelt gazdára a hatodik Anyupiacon

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Szombaton az egri járdák kövezetére rajzolt krétanyilak is mutatták az utat az Kracker udvarba, ahol hatodik alkalommal nyílt meg az Anyupiac. A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Manooka Kávézó szervezte vásárban Heves megyei kézműves anyukák termékei kínálták magukat megvételre.

A szervezők tájékoztatása szerint mindenki találhatott családtagjainak, barátainak, kollégáinak valami szépet karácsonyra, hiszen egy kézműves termék mindig egyedi és különleges értéket képvisel. A vásár különlegessége az árusok sokszínűségében rejlett, hiszen a szervezők célja az volt, hogy minél több alkotó jusson értékesítési lehetőséghez. 

A kínálatra nem lehetett panasz, díszdobozok, karácsonyi díszek, manó- és tündérházak, makramé termékek, adventi koszorú és asztali dísz, epoxi gyanta termékek, ásványékszerek, mintásfilcből, textilből, fából és gyapjúból készült ajándék-, használati- és dísztárgyak, kerámiák, horgolt figurák, téli kiegészítők, sálak, varrott táskák, sapkák, kreatív babatermékek éppúgy megtalálhatók voltak az Anyupiacon, mint a kézműves sajtok és tejtermékek, szörpök, lekvárok, zselék, levendulás termékek.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában