Szavazás

2022.12.23. 15:03

Várják a voksokat az Eger Csillagai szavazáson

Öt kategóriában három-három jelölt van, akikre voksolhat az egriek.

M. H.

Az Egri Lokálpatrióta Egylet (ELE) az idei esztendőben immár 16. alkalommal hirdette meg a szavazást a népszerű Eger Csillaga cím odaítélése érdekében. Voksolni az Egri Lokálpatrióta Egylet oldalán december 27-ig lehet. A gazdasági társaságok között az 1552 Boutique Hotel – Tető Centrum 95’ Kft., a Marshall Ablakgyár Kft. és a Pásztor-Hús Kft. verseng, az intézmények között az Országos Mentőszolgálat egri mentőállomása, az Országos Vérellátó Szolgálat Egri Területi Vérellátója és a Segítő Szűz Mária Egyetemi Kollégium jelölt.

A szervezeteknél az Egri Borvidék Hegyközségi Tanácsa, az Ezüstidő Szabadidős Egyesület és a Felnémetért Lokálpatrióta Egyesület várja a szavazatokat, magánszemélyek között pedig Ábry Zoltán, dr. Buda Péter atya és Herczeg István. Az ötödik kategória a fiataloké, itt Eperjesi Zsófia zenész, Kovács Keve birkózó és Mrena Márton Tamás tanuló a jelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában