Megújulás

2023.01.14. 14:00

A gyerekek örömére újabb egri játszóterek felújításával készültek el

Tutajuk hol örülhetnek a szülők.

Sz. M. L.

Forrás: Mirkóczki Ádám/Facebook

Mirkóczki Ádám polgármester híradása szerint folytatja az önkormányzat a játszóterek és játszóeszközök felújítását a városban. Tavaly decemberben összesen 3,2 millió forintból megvalósult a Talizmán utcai játszótér régi hintájának cseréje. A Kallómalom utca nyugati oldalán, az óvoda mellett a régi, balesetveszélyes mászóka és hinta helyére új játszóvár és új hinta került és a Rákóczi utca 40. játszóterén a balesetveszélyes hinta és korhadt homokozó cseréje is elkészült.

Felhívta a figyelmet arra, hogy 2019 október óta eltelt időben 12 játszóteret újítottak fel, 3 újat építettek, összesen 57 új eszközt telepítettek és 11 cseréjét végezték el.

– A felújítások azonban idén sem állnak meg, új játszóbútorok kerülnek a bervai, a Pásztorvölgy utcai, a Kallómalom utca 32-48.szám közötti valamint az Érsekkertben található játszótérre és bővítésre kerül a Rajner Károly utcai játszótér. Örömmel mondhatom, hogy idén újabb önfeledt játékra alkalmas helyszínt vehetnek birtokba a gyerekek a Kiskanada utcában, az Ifjúság utcában illetve a Borház soron, melyek összesen 17,8 millió forintból valósulnak meg – emelte ki a polgármester.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában