Hajrá!

2023.01.07. 16:05

Az egri Kemény Ferenc iskola csapata versenyez idén a Nagy Vagy! műsorában Hevesből

G.R.

A Nagy Vagy! egri csapata

Forrás: Nagy Vagy!/Facebook

2022 végén újra visszatért a Nagy Vagy!, elindul a TV2-n futó műsor történetének 29. évada, a Nagy Vagy! - Gránit Family App Kupa.  12 lelkes általános iskolás csapat verseng 4 héten keresztül a győzelemért, és az értékes nyereményekért. Ahogy arról korábban beszámoltunk, tavaly a szihalmi iskolások vettek részt Hevesből a vetélkedőn. A most futó szériában egrieket láthatunk. Az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola csapatát.

A Nagy Vagy-ban iskolai csapatok versengenek ügyességi váltó-játékokban.  De nemcsak diákok alkotják a csapatokat, hanem felnőttek is.  Többségében szülők, de lehetnek az iskola tanárai is.

A versenyeket helyszíni közönség előtt rendezik.  Egy-egy versenyre akár több ezer szurkoló is elmegy, fantasztikus hangulatot varázsolva!

Egy-egy versenyen jelenleg 12 általános iskola vesz részt  -  az ország minden részéből. 

Az őszi-téli évad első adása december 18-án volt, a következőt pedig vasárnap, január 8-án érkezik a TV2 képernyőjére. Az adás 10.20-kor kezdődik a csatornán. Ebben az egri Kemény csapatának is szurkolhatunk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában