Elismerés

2023.01.29. 12:10

Elismerték az egri Govinda fenntarthatósági törekvéseit

Az egri Govinda étterem nívós szakmai díjat kapott.

B. K.

Nyolcas Olivér a frissen átvett díjjal.

Forrás: Nemes Robert/Heves Megyei Hírlap

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége és az Energiaügyi Minisztérium, a Mádava Góvinda Kft.-t javasolta Heves Megye Zöldgazdaságért Díj elnyerésére - tették közzé a szervezet közösségi oldalán

Az indoklásban az energiafelhasználási, környezetvédelmi szempontok betartására fordított figyelmüket emelték ki. Nagyra értékelték, hogy kiemelten kezelik a fenntarthatósági elveket: az alapanyagok kiválasztásától kezdve, a konyhatechnológián keresztül az ételek kiszállításáig és hulladék kezeléséig. 


A 2022-es Dekarbonizációs díjat az egri Govinda ügyvezetője, Nyolcas Olivér egy díszünnepség keretében vehette át, január 25-én. 

Nem ez volt az első elismerésük, 2017-ben kiérdemelték a kamara Korrekt Partner díjat, az etikus magatartás, a becsületesség és a tisztességes viselkedés miatt. 
A Haré Krisna Ételt az Életért szegényélelmezési program keretében, az Alapítvány megbízásából naponta 750 adag tápláló ebédet főznek az egri rászorulóknak. Ezért a tevékenységükért 2021-ben Civil Támogatói díjban részesültek.

– Persze még rengeteg a tennivalónk, de köszönjük minden vendégünknek, hogy támogatásotokkal a fenti célokat meg tudjuk valósítani! – írták bejegyzésükben a 27 éves egri Govinda Étterem munkatársai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában