Felhívás

2023.01.10. 08:32

Fiatalok kitüntetésére vár javaslatokat a gyöngyösi önkormányzat

Február 1-jéig bárki tehet javaslatot a Fiatalok a Tudásért, Művészetekért és Közösségért kitüntetésre. A jelöltek legfeljebb 35 évesek lehetnek, a felterjesztéseket írásban várják a városházán.

HEOL

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a tanulmányokban, művészetekben, közösségi munkában kimagasló eredményeket elért fiatalok elismerésére Gyöngyösi Fiatalok a Tudásért, Gyöngyösi Fiatalok a Művészetekért, illetve Gyöngyösi Fiatalok a Közösségért elnevezéssel kitüntetéseket adományozhat – minderről a gyöngyösi önkormányzat számolt be hivatalos weboldalán.

Mint közölték, a kitüntetés Gyöngyösön élő, vagy városunkban tanulmányokat folytató, alkotó, közösségi munkában aktívan tevékenykedő, továbbá településünkről elszármazott fiatalnak adományozható, legfeljebb 35 éves korig.

Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat – melyek tartalmazzák a felterjesztő elérhetőségét – Hiesz György polgármesternek címezve lehet benyújtani az önkormányzat címén (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) vagy elektronikusan a [email protected] e-mail címen 2023. február 1-jéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában