Szakkilállítás

2023.01.11. 19:27

Részt vesz az egri egyetem is az országos Educatio kiállításon

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem a 23. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás mindhárom napján, folyamatosan programokkal, személyes tanácsadással várja a látogatókat.

M. H.

Eszterházy Károly Egyetem egri kampusza (Líceum)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Mintegy százötven kiállító várja a 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás látogatóit január 12. és 14. között a Hungexpon. Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemmel a HF12-es standon találkozhatnak az érdeklődők – tudatta az intézmény honlapján.

Az oktatási seregszemlén a pályaválasztás előtt állók és a továbbtanulás iránt érdeklődők interaktív programokon vehetnek részt, továbbá megismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények nyújtotta lehetőségekkel – jelezték a szervezők. A kiállítás három napja alatt az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem standjánál az érdeklődő fiatalok, szülők és pedagógusok egyaránt feltehetik az őket foglalkoztató kérdéseket oktatóinknak és hallgatóinknak, akik személyre szabott tanácsokkal látják el őket. Az egyetem hallgatóközpontúságából, családias hangulatából is ízelítőt kap minden résztvevő: eszterházys egyetemisták tájékoztatják az érdeklődőket a hallgatói szolgáltatásokról, a katolikus egyetemen Egerben és Jászberényben elérhető egyedi ösztöndíj-lehetőségekről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában