Vízhiány

2023.01.24. 12:26

Sorozatos csőtörések okoznak gondot Abasáron az év elején

Januárban már több alkalommal volt vízhiány a javítás idején a település egy részén.

Sz. Sz. I.

A csőtörés az úttest megbontása miatt forgalomtereléssel is jár

Forrás: Abasár önkormányzata

Abasáron a múlt hét végén két újabb csőtörés történt, tájékoztatott a település önkormányzata. Közlésük szerint a Kossuth út 5. szám előtti meghibásodás javítását január 24-én végzik el az Észak-magyarországi Regionális Vízművek (ÉRV) Zrt. munkatársai. Az úttest megbontása miatt az Ág úton, illetve az Almási úton tudnak kerülni az arra közlekedők. Kedden a munkálatok ideje alatt szünetel, illetve a korlátozott lesz a vízellátás a Fő út 149. és 179. között, a Kossuth, az Ady Endre, a Jókai, a Visontai, a Május 1., a Gárdonyi, a Galamb, az Almási, az Ág, a Sport, a Temető, a Petőfi és az Iskola utcákban, valamint a Hunyadi, a Kinizsi és az Egészségház közben. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a másik, az Attila úton történt csőtörés javítását január 25-én végzik el a szakemberek. 

Januárban már több csőtörés nehezítette az abasáriak életét. A község tájékoztatása szerint a napokban meghibásodás történt a Visontai, továbbá a Kossuth úton, illetve a Kossuth és a Ady Endre út kereszteződésében. Ezek javításai is vízkorlátozásokkal jártak a település adott részein. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában