Farsang

2023.02.20. 20:32

Batman és Super Mario is felbukkant Egerben, együtt űzték el a telet + fotók

Télbúcsúztató Maskara Party-t tartottak péntek este a Bartakovics Béla Közösségi Házban.

F. V. E.

A Titanic hajóskapitánya aratta a legnagyobb sikert

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Jelmezversenyt hirdettek az eseményre, amely remek hangulatban telt, s rengetegen vettek részt rajta mind egyéni, mind családi kategóriában, tudtuk meg Bulla Mártától, az Egri Kulturális és Művészeti Központ Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház szakmai csoportvezetőjétől. 

– A szülők is szívesen öltöztek be a gyerekeikkel, sok régi és jelenlegi mesehős is felvonult. Nagy Krisztina zenés műsorral, Orosz György pedig bűvész bemutatóval szórakoztatta a résztvevőket. A gyerekek kreatív kézműves foglalkozásokon vehettek részt, ahol különböző hang keltő eszközöket és maszkokat készíthettek – mondta el portálunknak Bulla Márta.

Volt minidiszkó is, ahol hazai és külföldi slágerek csendültek fel, mindenki jól mulatott, sokat táncoltak és közösen énekelték a dalszövegeket. 

A zsűrinek nem volt könnyű a helyzete, ötvennél több maskarást értékeltek, s jobbnál-jobb jelmezek közül kellett eldönteniük, kié lesz a legjobb. A Titanic hajóskapitányának öltözékét találták a legizgalmasabbnak. Teljesen egyedi készítésű volt a hajója, melyen az egész családja együtt dolgozott, jegyezte meg a szakmai csoportvezető.

A  hamisítatlan farsangi hangulathoz hozzá tartozott a fánk is, amiből mindenki fogyaszthatott, az esemény végén pedig a kézműves foglalkozásokon készített dobokkal hangos zajt csaptak, így űzték el a telet.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában