Cáfolat

2023.02.02. 14:38

Boldogon nem zár be a posta, de lesznek változások a kézbesítésben

A vezető cáfolja a híreszteléseket

T. O.

Boldogon ismét napvilágot látott az a híresztelés, miszerint bezár a helyi posta. A településen élők ezt olyannyira készpénznek vették, hogy volt, aki szerint demonstrálni kellene az intézkedés ellen. Néhány órával ezelőtt a helyi postahivatal vezetője is szükségesnek látta, hogy cáfolja a pletykákat.

– Tájékoztatom Önöket, hogy a kézbesítésszervezésben a tavasszal ugyan változás várható, de ez a postai ügyfélfogadás-ügyintézés menetében semmiféle problémát, fennakadást nem okoz majd – írta az egyik közösségi oldalon Deán Tamásné.

A téves híresztelés alapja lehet, hogy nemrég hivatalos hirdetés jelent meg a község platformjain, amelyben Boldog kézbesítési területére keresnek kézbesítőt levelek és küldemények elektromosan hajtott triciklivel történő kihordására, mégpedig a hatvani postáról indulva. Sokak ennek alapján gondolhatták, hogy megszűnhet a helyi hivatal.

Kiemelt képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában