Bródy Sándor Könyvtár

2023.02.22. 11:40

Különleges folyóiratokat lapozgatnál? Irány a Bródy!

Számos újság és változatos programok közül válogathatunk az egri Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban.

F. V. E.

Az egri Bródy Sándor Könyvtár

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Hétfőtől szombatig folyóiratvásárt tartanak a Bródy Sándor Könyvtárban. Széles kínálattal várják a böngészni vágyókat a könyvtár nyitvatartási idejében, tudtuk meg Szécsényi Orsolya könyvtárostól. 

Várnak mindenkit, akinek nem volt ideje átböngészni a 2022-es szakfolyóiratokat, vagy aki olyan példányt szeretne, amit már nem lehet megvenni az újságárusoknál. Idegen nyelvű lapok közül is válogathatnak az érdeklődők, s egyebek között a Ridikül, a Családi Lap és a Magyar Krónika számai is megtalálhatók a kínálatban.

Emellett pedig számos programot is kínálnak. 

Csütörtökön 14 órától lehetőség nyílik angol nyelvű társalgásra, és ebben az időpontban kártyaklub is lesz, 16 órától pedig a Tinizugban Booklix könyvklubot rendeznek. Pénteken 11 órakor a Kápolnai csata emléknapja lesz, melynek helyszíne a Fájdalmas Anya Hatvani temető és a Nagypréposti Palota. Délután fél 5-kor Böbe baba a papírkosárban című diafilmet vetítik az egri könyvtárban, 18 órakor pedig Wass Albert felolvasóestet tartanak a Hun-Fokos Egyesület szervezésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában