Széles utat!

2023.03.16. 19:57

A Road és a P. Mobil is ott lesz a siroki motoroshéten

Idén július 26-tól 30-ig rendezik meg Sirok-Kútvölgyben a Motoros hetet. Bár már sokan siratták programot, a szervezők kiváló bulit ígérnek.

B. K.

Idén is remek fellépőkkel várja a kikapcsolódni vágyókat a siroki motoros hét (Archív fotó)

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Felröppent a hír, és egyre szélesebb körben terjedt, hogy idén elmarad a Siroki Motoros Hét. Örömhír a rockereknek és a motorosoknak, hogy a szervező megcáfolta a fenti információt. A szervező Bike Week Sirok Facebook oldalán a napokban az alábbi felhívás jelent meg: 

Talpra Magyar! Talpra Sirok! Egyszer majd elmeséljük…Nem hagyhattuk, hogy újra elmaradjon! Ugye Te sem akartad, hogy 2023 SIROK nélkül teljen? A hely, ahol érzed, hogy élsz! Sirok vár Téged! Plakátokért és szóróanyagokért keressetek minket csütörtöktől vasárnapig az AMTS-en, a KUNMADÁR standon! Hamarosan jelentkezünk itt a facebookon! 
Széles utat! - írták a siroki szervezők!

Évtizedek óta július utolsó hetében rendezték meg a mára ikonikussá vált szabadtéri rendezvényt, amelyen több tízezren fordultak meg a rock és motorsport szerelmesei. Idén július 26-tól 30-ig újra találkozhatnak a Kútvölgyben a régi és új motorosok.

A szervezők ígérete szerint nagyot fog szólni a buli. Rengeteg népszerű rock-banda - köztük a Road, a P.mobil és Piramis is jelezte, hogy ott lesz fellépők között. 

Lesz látványos motoros felvonulás, hajnalig tartó koncertek.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában