Baba-mama klub

2023.03.30. 11:14

A stresszkezelésről tanultak a szihalmi kismamák

Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus volt a segítségükre.

F. V. E.

Sokan részt vettek a programon

Forrás: Pont Önkéntes Kis Bocs/Facebook

A Kis Bocs Baba-Mama klub számos programmal várja a résztvevőket, legyen szó például zenés foglalkozásról vagy az ismereteiket bővítő előadásokról. A napokban tartott legutóbbi találkozójukon Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, az egri Regionális Egészségügyért Alapítvány szakmai vezetője látogatott el a szihalmi édesanyák és gyermekeik közé, tették közzé a Kis Bocs Egyesület közösségi oldalán

Az eső ellenére szép számmal látogattak el az eseményre. 

– Nagy örömünkre szolgál, hogy Fodorné Vincze Anna elfogadta a meghívásunkat, és interaktív előadást tartott, valamint hasznos tanácsokkal látta el az anyukákat a stresszkezelés témakörében. Megismertük a stressz fogalmát, tippeket kaptunk annak csökkentésére vonatkozóan, és sok játékkal jöhettünk rá a stressz okaira, és a megoldások tárházát is ismertette a szakember – számoltak be az eseményről, s megjegyezték, hogy sokat tanultak, és minden kérdéseikre választ kaptak. 

A beszélgetés közben a gyerekek vidáman játszottak egymással, jó volt látni, hogy egy közösséggé formálódtak a megjelentek, és hogy barátságok alakultak ki, fűzték hozzá. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában