Fejlesztés

2023.03.16. 11:28

Áldást is kapott az új Kiskanda utcai játszótér Egerben

Lehet mászókázni és csúszdázni.

Sz. M. L.

Sós Tamás, az Egységben a Városért Egyesület önkormányzati képviselője és Námor Miklós a Lajosvárosi lakásépítő szövetkezet elnöke

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A Puky Miklós és Faiskola utcai a Kölcsey téri, a Mikszáth utcai játszóterek után most a Kiskanda utcában új játszóteret adhatunk át – mondta Ifj. Sós Tamás a körzet önkormányzati képviselője csütörtökön sajtótájékoztatón. Hozzátette, mindez három millió forintból valósult meg, s jelenleg kivitelezés altt áll a Veres Péter utcában is egy.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Itt már a környék összes játszóterét lebontotta az önkormányzat  az elmúlt években, ezért a Kiskanda utca környékén kerestünk helyet. Segítségemre volt Námor Miklós a Lajosvárosi lakásépítő szövetkezet elnöke, ő javasolta a területet amely az ő tulajdonukban áll. Homokozó, hinta, mászófal készült egy rugós játék még a héten érkezik – részletezte.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Námor Miklós elmondta, nagy öröm, hogy lesz is aki használja az új építményt, hiszen egyre több a kisgyermekes család a környéken. Koós Ede lajosvárosi plébános megáldotta az új játszóteret, s megköszönte a szülők nevében az önkormányzatnak. A szülőknek pedig azért mondott köszönetet, hogy a Lajosvárosban egyre többször hallani gyermekzsivajt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában