Búcsúzó szavak

2023.03.28. 19:30

Anna örök - az elhunyt Szigethy főorvosnőt nehezen, de hálás szívvel engedik el a betegei

Dr. Szigethy Annától búcsúzunk.

B. K.

Sokszor ültem a rendelőjében az utóbbi években. Mindig derűs volt, és türelmesen hallgatott. Pár éve alakult úgy, hogy az állandó stressz miatt már aludni se tudtam. Mivel korábban készítettem vele néhány interjút, és se pszichológust, se pszichiátert nem ismertem közelebbről, gondoltam, tőle kérek segítséget. Jól tettem. 

Dr. Szigethy Anna, főorvos olyan empátiával fordult a betegei, a tőle tanácsot remélők felé, ami manapság egyre ritkább. Szakemberből is nagyon kevés van, aki lelki, mentális dolgainkkal foglalkozna. Akadnak ugyan magánrendelések, de a lélekgyógyításnak manapság alaposan megkérik az árát. 

Én tb. finaszírozott betegként kerültem a rendszerbe Annának köszönhetően, aki kötelezett a rendszeres kontollra, és amikor úgy érezte, hogy kevés az idő és az alkalom, hogy kibeszéljem minden bajomat, akkor ajánlott egy kitűnő pszichológust is.

Sokan, nagyon sokat köszönhetünk neki, aki mostantól nincs velünk. Reményeim szerint más dimenzióban gyógyít. Ha e világra ezért született, akkor ez örökös hivatása marad.

A betegei nevében is mondom, nagyon nehezen, de hálás köszönettel engedjük el. Megtanított bennünket a legfontosabbra: szeretni önmagunkat, együttérezni minden emberrel, és hálával elfogadni, amit az élet nyújthat. Anna a kezdetektől tudta, hogy ebben áll a nagy titok. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában