Író-olvasó találkozó

2023.03.01. 12:39

Az ország egyik legkedveltebb írónője, Borsa Brown Atkárra érkezik

Az írónő a közösségi médiában is felhívta a figyelmet az eseményre.

HEOL

Az atkári Művelődési Házban dedikál március elsején az írónő

Forrás: Borsa Brown szerzői oldala/Facebook

Nem vitás, hogy az álnéven publikáló magyar írónő, Borsa Brown könyveit imádják az olvasók. Tíz éve, 2013-ban jelent meg az első könyve az Álomgyár Kiadó gondozásában, melynek címe: A maffia ágyában. Az azóta eltelt időszak alatt szinte minden regénye toplistás lett, sokak szerint a magyar írók között az ő könyvei fogynak a legnagyobb példányszámban. 

Elsősorban romantikus, erotikus témában ír, de emellett fontos, társadalmi problémákra is rámutat, és a pszichológia sem áll tőle távol. Különös, szókimondó, egyedi stílusa miatt vált az olvasók egyik kedvencévé - áll a kiadó oldalán.

– Kedves Olvasóim! Idén, először, Atkáron találkozhatunk - adta hírül az írónő. 

Borsa karakterek nevezetű Facebook csoportjában több, mint 13 ezren követik nyomon az írónő munkásságát. Itt olyan összetartó, segítő közösség kovácsolódott össze Borsa könyvei által, amely egészen egyedülálló hazánkban. 

Az írónővel az atkári Egressy Gábor Művelődési Ház és Könyvtárban találkozhatunk március elsején este hat órától, ahol dedikáltathatnak is a lelkes rajongók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában