Tréning

2023.03.13. 10:29

Elismert oktató jön a Hevesi Kutyakiképző Iskolába

Március 26-án Csicsay Csabával, a nemzetközi Kynologia kiemelkedő alakjával lehet együtt tréningezni a Hevesi Kutyakiképző Iskolában – tudatta az intézmény.

M. H.

Csicsay Csaba

Forrás: Beküldött fotó

Csicsay Csaba 1990-ben kezdett kutyakiképzéssel foglalkozni, később megismerkedett Pongrácz Istvánnal, aki kiváló kutyavezető és kiképző hírében állt, már azokban az időkben is. 2019-ben Kolerics Péterrel együtt létrehozta a CSI-KO PROTECTION DOG társulást. Hosszú éves tapasztalatainak köszönhetően tudta kiépíteni a nemzetközi kapcsolatokat a környező országokban, amik elősegítették a kutyakiképzés elmélyítését. Csaba több mint 25 éve a dunaszerdahelyi rendőrség tagja. Munkáját nemcsak otthon ismerik el, hanem nemzetközi versenyeken is a legmagasabb elismeréseket szerezte meg kutyáival. – Egy őrző-védő kutya képzése soha nincs befejezve. Állandóan ébernek, bevetésre késznek kell lennie, frissen kell tartani az elméjét – ezek a képzési elvei. 

A Hevesi Kutyakiképző Iskola tájékoztatása szerint március 26-án betekintést nyerhetünk az engedelmes és őrző-védő munkába, továbbá a kutyával való intézkedési taktikába is. A korlátozott létszám miatt előjelentkezés szükséges, ennek határideje március 23. A bővebb információért az iskola közösségi oldalát tekintsék meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában