Szép gesztus

2023.03.22. 20:52

Szívecskékkel hálálták meg az egri kórház dolgozóinak munkáját

Így köszönték meg az egészségügyi dolgozók munkáját.

HEOL

Szívecskékkel köszönték meg a kórház dolgozóinak áldozatos munkáját

Forrás: Markhot Ferenc Kórház és Rendelőintézet

A Markhot Ferenc Kórház főnővéri értekezletén 1600 Lélekemelő szívecskével köszönte meg az egészségügyi dolgozók munkáját a LélekemelŐ szívecskék missziója. Az ajándékot Pál Sándor a Magyar Református Szeretetszolgálat kuratóriumi elnöke, a Te is segíthetsz Támogató Alapítvány Kuratóriumi elnöke, Tóth Viktória református lelkész, börtönlelkész, Tóth István Abaújvár református lelkésze és Csomós Anikó református lelkész adták át. A kórház közössége nevében Dr. Thummererné Rebicsek Rita ápolási igazgató köszönte meg a figyelmességet. Mindezt a kórház sajtóreferense közölte portálunkkal.

Lélekemelő szívek a kórház munkatársainak, markhot ferenc kórház
Szívecskéket kaptak az egri kórház dolgozói
Forrás: Markhot Ferenc Kórház és Rendelőintézet

Hozzátette, a LélekemelŐ szívecskék ajándékozásának kezdeményezése 2021-ben indult három szervezet - Te is segíthetsz Támogató Alapítvány, a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör és az Abaújvári Református Egyházközség által létrehozott Keresztyén Manufaktúra – összefogásával.

Ezeknek a LélekemelŐ szívecskéknek az átadásával köszönetüket fejezik ki az egészségügyben dolgozóknak, akik nemcsak a pandémia alatt, hanem azelőtt és azóta is áldozatos munkát végeznek a betegekért - tette hozzá a sajtóreferens - A misszió az elmúlt években hazánk kórházaiban több, mint 13 ezer LélekemelŐ szívecskét jutott el az egészségügyi dolgozók számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában