Módosítva

2023.03.26. 14:15

Változik a buszmenetrend Egerben és Gyöngyösön

Gyöngyösön és Egerben módosul néhány buszjárat száma, indulási ideje, vagy a megállóhelye.

T. B.

Illusztráció

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Április 2-ától (vasárnaptól) Gyöngyösön módosul a helyi jegyekkel és bérletekkel igénybe vehető helyközi buszjáratok menetrendje, írja a Volánbusz honlapja. A tanítási napokon 7:15-kor a Seregély utca 48. megállótól a Volán-telephez közlekedő járat a továbbiakban 3651 számmal közlekedik. A munkanapokon 14:55-kor a Diósmalom utcától az Autóbusz-állomásra közlekedő járat megszűnik. Az eljutás továbbra is biztosított a 14:45-kor induló járattal, mely a jövőben megáll a Csalogány utca 36. és Csalogány utca 16. megállóhelyeken is. A 20:30 után az Autóbusz-állomás – Kálvária Lakóliget – Autóbusz-állomás, valamint az Autóbusz-állomás – Mezőgép útvonalon közlekedő járatokat a továbbiakban egy autóbusszal, 3696 számú járatként lehet igénybe venni mindkét irányban. A járatok indulási ideje változatlan: a buszállomásra a Mezőgéphez 20:35-kor, visszafelé 22:38-kor közlekedik.

Egerben április 3-tól módosul a 2-es helyi autóbusz közlekedése, a 9:10-kor a Tihaméri malomhoz közlekedő járat 5 perccel később, 9:15-kor indul, és átszállási lehetőséget biztosít 9:23-kor az autóbusz-állomáson az Egerbakta felől érkező helyközi járatokról.

Főoldali képünk illusztráció, forrás  Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában