Kutyabuli

2023.03.03. 08:25

Vizslás találkozót szerveznek Sarudra

E hét vasárnap Sarudra invitálják a vizslásokat egy Tisza-parti vizsla party-ra, hogy egy kellemes, közös délutánt töltsenek el.

M. H.

A poroszlói Ki-kötő vendégház és a sarudi Élményfalu hívta életre az év első Tisza-tavi kutyás találkozóját, aminek a sarudi Kalandpart fog helyet biztosítani vasárnap. Mint közösségi oldalukon írják, semmilyen különösebb okuk nincsen az összejövetelre, viszont a vizsláik már alig várják, hogy vízparton rohangáljanak és haverkodjanak.
– Nem fog történni semmi világszám. Hacsak ma már nem világszám, hogy mi vizslások megismerkedünk egymással. S ez manapság nagy kincs – tették hozzá.

A vizslás találkozó batyus buli lesz, így érdemes egy kis harapnivalóval is készülniük a gazdiknak. A vizslás találkozónak három fővédnöke is van: az egyik Smilla, a Ki-kötő vendégház vizslája, valamint Sulyom és James, a sarudi Élményfalu vizslái, akik hatalmas szeretettel és sok pacsival várják a bandázni vágyókat.

Sarudon egyébként egy kutyastrand is működik, az ebparton egy külön, a kutyák számára elkülönített területen strandolhatnak a négylábúak akár a gazdájukkal együtt.

Kiemelt képünk illusztráció, Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában