Tulipántenger

2023.04.05. 18:01

Ámulatba ejtő csodakert nyílik nagypénteken a Tisza-tónál

Bár az igazi tavaszi meleg még nem köszöntött be, a TulipGarden virágai nyitásra kinyíltak, péntektől várják a látogatókat.

F. V. E.

Nagypénteken nyit a Tisza-tó ámulatba ejtő, virágtengert kínáló csodakertje. Szerencsére az elmúlt napok hideg időjárása sem akadályozza meg a már korábban kitűzött kapunyitás dátumát. 

Bár húsvétra még nem lesz teljes pompában a kert, de mint mondják, ez nem is baj, hiszen a 155 ezer tulipán folyamatosan virágzik majd, s bíznak benne, hogy így jó sokáig élvezhetik az érdeklődők a gyönyörű növényeket, számolt be róla a TulipGarden a közösségi oldalán

Bár a következő napokra is hideget jósolnak, a kert munkatársai nem aggódnak, ugyanis már rengeteg viráguk pompázik, s a többiek is bimbózva várják az igazán jó időt. Abban is biztosak a tulajdonosok, hogy remek lesz a hangulat a tulipánok között, így érdemes ellátogatni hozzájuk már a húsvéti hétvégén is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában