Olvasni jó

2023.04.10. 13:39

Csatlakozz a gyöngyösi kamaszokhoz, és mondd, mint Petőfi!

A gyöngyösi Kamasz Olvasóklub tagjai a Vers térre várják szerdán az irodalombarátokat.

Sz. Sz. I.

A gyöngyösi Vachott Sándor Városi Könyvtár Kamasz Olvasóklubjának tagjai már készülnek az áprilisi foglalkozásukra, ám előtte csatlakoznak a könyvtár Vers tér elnevezésű két napos rendezvénysorozatához, mely a Magyar költészet napja tiszteletére kerül megrendezésre április 11-12-én. 

– Gyere el április 12-én a Fő térre és Te is Mondd, mint Petőfi! A könyvtár bezárása ellenére, mi kitartunk, és mindent megteszünk, hogy a kis olvasni szerető csoportunk találkozni tudjon – a múlt hónapban a Mátra Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület segített nekünk ebben és helyet biztosított számunkra a Vadászteremben. Ebben a hangulatos különteremben beszélgettünk jelenlegi aktuális olvasmányainkról, kedvenc könyveinkről, választottunk kedvencet a tavalyi plakátok közül és felidéztük egy rajz segítségével az aznap reggeli hangulatunkat. Jól éreztük magunkat márciusban – december óta végre ismét együtt –, gyertek közénk, mert itt egyfolytában jó könyvekről beszélgetünk és mindig vidám a hangulat – üzenik a Kamasz Olvasóklub tagjai a városi könyvtár Facebook-oldalára látogatóknak.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában