Segíteni jó

2023.04.27. 17:51

Gyűjtést szervez az egri egyetem a háborús menekülteknek

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE) ismét segíteni kíván a háború elől menekülőknek. Felmérték az igényeket, mire van szükség, és arra kérik az embereket, aki teheti, csatlakozzon az akciójukhoz.

F. V. E.

Zentai László, az EKKE kommunikációs referense portálunknak elmondta, mi az, amire szüksége van a rászorulóknak. 

– Arra kérjük munkatársainkat, hallgatóinkat és valamennyi nyitott szívű egri polgárt, hogy csatlakozzon a május 15-ig tartó akcióhoz, mellyel az egri, Sas úti egyetemi kollégiumban elszállásoltak részére gyűjtünk tisztálkodási szereket, ruhaszárítókat, mosogatószereket és élelmiszereket. Szükség van például tusfürdőre, samponra, fogkrémre, papírzsebkendőre és wc papírra is. Ezek mellett pedig jól jön az olaj, kristálycukor, valamint liszt és kekszek is– ismertette Zentai László. 

Az adományokat május 15-ig várják a Líceum Postázóban hétköznapokon fél 8 és 14 óra 30 között, valamint az Almagyardombi Kollégiumban hétvégén is 9-től délig és délután 4 és 7 óra között. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában