Ajándék

2023.04.05. 19:07

Húsvéti szeretetcsomag a hatvani roma nemzetiségi önkormányzattól

A hatvani Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat a húsvét alkalmából az idén is ajándék édességgel kedveskedett a gyermekeknek.

T. O.

A környékbeli rászorulókat is segítik

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

 A szeretetcsomagokat hétfőn adták át a nemzetiségi önkormányzat irodájában – tudtuk meg Baranyi Bracso Krisztiántól, a nemzetiségi önkormányzat képviselőjétől.

Mint megírtuk, a kisebbségi önkormányzat rendszeresen segíti nemcsak a helyi, hanem a környékbeli rászorulókat is. Tavaly például a kiváló tanulókat is jutalmazták, emellett több mint háromszáz rászoruló családnak biztosítottak ingyenes belépési lehetőséget a hatvani strandra, s olyan diákokat utaztattak Budapestre, akik közül sokan most jártak először a fővárosban – tudatta ifj Baranyi Béla elnök. 

Hozzátette: céljuk, hogy a jövőben még többeknek nyújtsanak segítséget, ezért megalapították az Együtt a Jövőnkért Egyesületet, hogy tágabb körben, még aktívabban segíthessenek a rászorulókon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában