Piknik

2023.04.14. 08:03

Lezárják néhány napra a Szépasszony-völgyet

Negyedszer lesz Hungarikum Piknik a völgyben. Ideiglenes lezárások lesznek a biztonságos gyalogos közlekedés és a zavartalan lebonyolítás érdekében.

Sz. M. L.

A Szépasszony-völgyben az éttermek melletti kis parkolókat is lezárják (Archív fotó)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Tájékoztatjuk a tisztelt pincetulajdonosokat, étterem tulajdonosokat és lakosokat, hogy a Szépasszony-völgy területén április 15-16-án megrendezésre kerül a IV. Hungarikum Piknik és a Kézművesség ezer éve és jövője országos kézműves vásár. Az események időpontjában - a biztonságos gyalogos közlekedés és a zavartalan lebonyolítás érdekében - az alább felsorolt helyszínek a gépjárműforgalom elől ideiglenesen lezárjuk – írták a szervezők.

Az éttermek melletti kis parkoló (3769/14 hrsz.) április 14. péntek délutántól április 16. vasárnap délutánig le lesz zárva, egészen a rendezvény végén a bontási munkálatok befejezéséig. A pincesorok előtt a helyiek körében patkó alakú körbevezető út a 48-as pincénél április 15-én (szombaton, reggel 9 órától este 7 óráig, majd április 16-án vasárnap, 9 órától 17 óráig.

A szervezők, azaz a Szépasszonyvölgyi Vendégvárók Egyesülete és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kéri, hogy a lezárások kezdetére az érintett parkolóhelyeket szíveskedjenek elhagyni, az áruszállítást és minden előre ütemezhető feladatot a lezárás előtti vagy utáni időpontokra legyenek szívesek időzíteni! A patkó lezárásának időtartama alatt a patkóba behajtani csak előzetes engedéllyel lehetséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában