Megmérettetés

2023.04.27. 13:59

Már lehet jelentkezni a Virágos Egerért Szép Környezetért versenyre

Elindult a jelentkezés, az egri önkormányzat 2023-ban ismét meghirdette a Virágos Egerért Szép Környezetért versenyt.

HEOL

Június 14-ig várják a jelentkezéseket

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Idén újra megrendezik a több évtizedes múlttal rendelkező Virágos Egerért Szép Környezetért versenyt - derült ki az egri polgármesteri hivatal csütörtöki tájékoztatásából. A polgármesteri hivatal mellett továbbra is több szervezet támogatja a verseny megrendezését, így az Egyesület Eger Idegenforgalmáért, az Egri Városszépítő Egyesület, a Heves Megyei Vízmű Zrt. és a Kertbarát Kör Egyesület Eger.

A verseny célja, hogy Eger tiszta, rendezett, virágos és élhető legyen, melynek eléréséhez szeretnének minél több egri polgárt, különböző szervezeteket, intézményeket és vállalkozást arra sarkallni, hogy legyenek tevőlegesen is részesei a városszépítő munkának. A jelentkezés határideje június 14-e.

A jelentkezési lap személyesen átvehető és leadható a polgármesteri hivatal és a Kossuth Lajos u. 28. alatti irodaépület portaszolgálatán vagy letölthető a város honlapjáról és beküldhető a Városüzemeltetési Iroda elérhetőségeire: levélben a 3300 Eger, Dobó tér 2., e-mailben [email protected] címre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában