Egészség

2023.04.25. 10:01

Megannyi fájdalom ellenszere a gyógytorna

A mozgásszervi panaszokból adódó kellemetlenségeket sokszor fájdalomcsillapítókkal próbálják elnyomni az érintettek, de ez csak ideig-óráig nyújt segítséget. A rendszeresen végzett gyógytorna azonban olykor csodákra képes.

HEOL

Kiss Virág Bernadett, gyógytornász

Forrás: Beküldött

Még ma sem kap elég figyelmet a gyógytorna, amellyel megfelelően lehet kezelni például a gerincsérvet, a gerincferdülést és a szédülést is - véli Kiss Virág Bernadett egri gyógytornász.

Portálunknak egyebek között arról is beszélt, hogy miért fontos időben felismerni azokat a bizonyos jeleket, illetve felhívja a figyelmet, hogy a gyógytornász által kiadott "házifeladatok" lelkiismeretes elvégzése lehetővé teszi azt, hogy előbb-utóbb a páciens teljesen függetlenné váljon a szakembertől. 

Kiss Virág Bernadett nem csak gyermekeknek, felnőtteknek is segít a manuálterápiával. De hogy mi is ez pontosan? A Heol podcast következő adásából kiderül: 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában