Ajándék

2023.04.26. 09:10

Nem mindenkinek telik drága ballagási ajándékra, mutatjuk a megoldást

Közelednek a ballagások. Ilyenkor illik valami szépet adni, de nem mindenkinek telik luxus-cikkekre. Van szerényebb megoldás Egerben is, amivel mindenki jól jár. Mutatjuk.

B. K.

A közeledő ünnepeink - ballagások, Anyák napja, vagy éppen majális - erős kihívás a meghívott vendégnek, ajándékozónak. Nem mindenkinek telik új laptopra, telefonra, arany ékszerekre. Lehet úgy is szépet, maradandót vásárolni Egerben is, hogy nem vallunk szégyent. Ráadásul egy jó ügyet is támogathatunk. 

Az egri SZETA  adománypontján rengeteg ajándék szerezhető be olcsón. A Széchenyi u. 78. szám alatt, a volt 3-as számú. Általános iskola udvarában. (Bejárat a Malom u. felől), nagyon jó minőségű ruhákat, háztartási eszközöket, boros, pezsgős és whiskys poharakat, tányérokat, játékokat, plüssöket, mese-és gyermekkönyveket, szép- és szakirodalmat, bébiholmikat, táskákat, ágyneműket és törülközőket, bizsukat, fürdőszoba felszereléseket, porcelánokat és kerámiákat találhat, aki arra vetődik.

Érdemes benyitni szerda kivételével hétfő, kedd, csütörtök, pénteken 10-15.30 -ig, szombaton: fél tíztől egy óráig. 

Az adományponton nagy figyelmet fordítanak a társadalmi szolidaritásra, a környezetvédelemre és az újrahasznosításra. Aki itt vásárol, érdemes tudnia, hogy a helyen mindenki önkéntes munkában végzi segítő tevékenységét. Az eladásból befolyt pénzadományokat a szegénységben élő gyerekek tanodájára, étkeztetésére és közösségi programjaira fordítják. 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában