Kitüntetés

2023.04.25. 15:38

Richter Érdemérmet kapott a gyöngyösi orvos

Dr. Watti Jezdancher belgyógyász, endokrinológus adjunktus kapta az elismerést.

HEOL

Dr. Watti Jezdancher zöld nyakkendőben a díjátadón

Forrás: weborvos.hu

A Richter Gedeon Nyrt. a vállalatalapító születésének 150. évfordulója alkalmából a Magyar Orvosi Kamarával együttműködve tavaly egy új szakmai díj, a Richter Érdemérem életre keltésével kívánt tisztelegni Richter Gedeon szellemisége előtt. A díj egyik kategóriájában idén gyöngyösi szakorvost tüntettek ki – írja a gyongyos.hu.

A 2023. április 21-én megtartott díjátadó ünnepségen a tavalyi, háziorvosok számára átadott elismerésekhez hasonlóan idén is három kategóriában osztotta ki a zsűri a díjakat a szakorvosok számára, illetve minden kategóriában különdíjasokat is hirdettek.

Az év legjobb prevenciós gyakorlatát folytató szakorvosa címet dr. Watti Jezdancher belgyógyász, endokrinológus adjunktus, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház orvosigazgató-helyettese kapta, akinek hosszú távú célkitűzése, hogy a fiatal generáció tagjai képessé váljanak olyan egészségügyi szokások, hagyományok átörökítésére, amelyek hosszú távon pozitív társadalmi magatartásként tudnak megjelenni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában