Ultrabalaton

2023.05.07. 09:13

24 órán belül szeretné teljesíteni az Ultrabalatont a gyöngyösi csapat

A héttagú mátraalji gárda szombat délután indult, hogy egymást váltva 211 kilométert teljesítsen a Balaton körül.

Sz. Sz. I.

A gyöngyösi Ultrabalaton-csapat az indulás előtt

Forrás: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus

Szombaton 16 óra 30 perckor vágott neki a gyöngyösi csapat a Balatont megkerülő egykörös futóversenynek. Az Ultrabalaton Közép-Európa leghosszabb futóversenye, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy kerékpáron is teljesíteni. Az csapatversenyben induló gyöngyösiek egy-egy szakaszt teljesítve, éjjel is futva teszik meg a távot. A célkitűzésük komoly, bőven 24 órán belül szeretnék teljesíteni a 211 kilométeres távot. 

A gyöngyösi csapat tagjai: Dr. Bujdosó Zoltán, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Károly Róbert Campus főigazgatója, Gyallai János, a Vamav mérnöke,  Kiss Attila a P&G képviseletében, Nagy Gábor, a Berze Nagy János Gimnázium testnevelő tanára, Sikora Zalán, aaz S-DESIGN Hungary Bt. ügyvezetője, Soltész Gábor, a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium testnevelő tanára és Tóth Boglárka, a Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola tanára.

Vasárnap reggel Nagy Réka, a MATE Károly Róbert Campus kommunikációs munkatársa elmondta portálunknak, hogy értesülései szerint eddig tartják a tervüket a gyöngyösiek. Szerencsére túl vannak az éjszakán, az szokott a legnehezebb lenni, tette hozzá Nagy Réka.

Amint újabb hírt kapunk a gyöngyösi futókról, közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában