Drukkoljunk!

2023.05.15. 09:22

Az egyik legrangosabb filmfesztiválra válogatták be a Tisza-tavon forgatott filmet

A Jóreménység-sziget már több díjat magának tudhat, most pedig beválogatták egy neves filmfesztiválra Ljasuk Dimitry alkotását.

F. V. E.

Ahogy arról már beszámoltunk, Ljasuk Dimitry természetfilmes, környezetvédelmi aktivista a Tisza-tavon forgatott filmet Jóreménység-sziget címmel, s már több díjat magáénak tudhat az alkotással. Elnyerte a Europe Film Festival legjobb független film, illetve a Best Istanbul Film Festival legjobb első filmes rendezői díját. 

Ismét örömhírt osztott meg közösségi oldalán, ugyanis a karantén miatti önkéntes elszigetelődést, és az apa-fiú kapcsolatot is bemutató alkotást jelölték a júniusban tartandó Magyar Mozgókép Fesztiválra.

– Magyarország egyik legrangosabb filmfesztiválján a Legjobb forgatókönyvíró kategóriába válogattak be. Köszönöm a jelölést, nagyon boldog vagyok, hogy idáig eljutott a filmem. A Tisza partjáról nagy utat járt be, és most közel kétszáz nevező film közül került be a jelöltek közé – számolt be róla Ljasuk Dimitry. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában