Egészségnap

2023.05.20. 07:35

Az újraélesztést is megmutatták a péterkei egészségnapon, szombaton Szilvásváradon várják az érdeklődőket

Korábban sikeres volt a Pétervásárán megrendezett ingyenes egészségnap. Május 20-án pedig Szilvásváradon várják a résztvevőket.

B. K.

A pétervásárai programon sokan részt vettek

Forrás: Pétervására Hivatalos Oldala/Facebook

Rengetegen vettek részt a legutóbbi ingyenes egészségnapon Pétervásárán. Az Észak Hevesi 33 Közhasznú Egyesület immár második alkalommal szervezett ilyen rendezvényt, amelyen nemcsak a város lakói, hanem környék településén élők is örömmel vettek részt. Az idősebbeket számos településről falubuszokkal szállítottak a helyszínre és haza. A kezdeményezés nem véletlenül aratott sikert, hiszen 18 kiállító, szűrőbuszok, véradási lehetőség, különböző előadások, tanácsadások, bemutatók színesítették a napot. 

Az ingyenes programokon való részvétellel mindenki tehetett egy lépést az egészségéért, a jobb közérzetért. A város közösségi oldalán arról is beszámoltak, hogy a tüdőszűrésen 26, a PSA szűrésen 28, a szűrőbuszoknál több, mint 50, a véradáson pedig 30 személy vett részt. Nagy sikert aratott az újraélesztési bemutató, valamint a mikrozöldek ültetése.

Hasonló rendezvény május 20-án, szombaton Szilvásváradon lesz legközelebb, ahová a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában