Siker!

2023.05.07. 13:14

Célba ért a gyöngyösi csapat, 17 órán belül futották körbe a Balatont

Eredményükkel jelenleg kategóriájukban az előkelő negyedik helyen állnak.

HEOL

Célba ért a gyöngyösi csapat

Forrás: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus

- Célba ért a csapat! 17 óra 18 perc 57 másodperc alatt futotta körbe a Balatont, és ezzel teljesítette az Ultrabalaton 211 kilométeres távját a 7 versenyzőből álló Mi folyik itt Gyöngyösön névre keresztelt csapat - közölte vasárnap délelőtt a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus hivatalos Facebook-oldala. Hozzátették, hogy ezzel megközelítették az egyik csapattag által előzetesen kitűzött célt, ami 17 órán belüli célba érés volt. 

Korábban egyébként portálunkon is hírt adtunk arról, hogy szombaton 16 óra 30 perckor vágott neki a gyöngyösi csapat a Balatont megkerülő egykörös futóversenynek.

A csapattagok között szerepelt dr. Bujdosó Zoltán, a MATE Károly Róbert Campusának főigazgatója, Gyallai János, a Vamav mérnöke, Kiss Attila, a P&G képviseletében, Nagy Gábor, a Berze Nagy János Gimnázium testnevelője, Sikora Zoltán, az S-DESIGN Hungary Bt. ügyvezetője, Soltész Gábor, a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium testnevelője valamint Tóth Boglárka, a Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola tanára.

A gyöngyösi csapat jelenleg ezzel a teljesítményével kategóriájában a negyedik, összetettben pedig a 44 helyen áll a rangsorban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában