Közvilágítás

2023.05.17. 09:42

Cilinderes ember ad fényt Nagyrédén

Az önkormányzat a település több pontján is napelemes világítótesteket helyezett el.

Sz. Sz. I.

A cilinderes ember nemcsak fényt ad, de mosolyt is csal az arcokra

Forrás: Siposné Fodor Judit/Facebook

A nagyrédei önkormányzat napelemes kandelábereket vásárolt a Szabadság úti és Arany János úti játszóterekre, adta hírül Siposné Fodor Judit polgármester. 

– Mindkét parkban egy-egy figurális oszlopot is elhelyeztünk, szerettük volna még különlegesebbé varázsolni a gyerekek számára a játszótereket. A Szabadság úti játszótérre egy cilinderes ember figurája került, az Arany úti játszótérre pedig egy majmocskával, cicával, madárkával díszített oszlopot készített a kivitelező. Az első éjszakai műszakot már teljesítették a lámpák, szépen megvilágítják a területet. Bízom benne, hogy mindenkinek tetszeni fog ez a két különleges, figurális lámpa is – részletezte a polgármester.

Siposné Fodor Judit arról is beszámolt, hogy a nagyrédeiek régi kérése volt a temetőben a járda melletti világítás kialakítsa. 

– Oda 3 napelemes kandelábert vásároltunk és telepítettünk a cél elérése érdekében. Próbaképp a Zrínyi úton is elhelyeztünk egy napelemmel működő világítótestet. Ha a világítás kérdése ezzel a módszerrel az út mentén megoldódik, további lámpatesteket vásárolunk – fogalmazott a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában