Forgalmirend-változás

2023.05.28. 12:12

Egyirányúvá válik Gyöngyösön a Jószerencsét utca egy szakasza

Biztonságosabb lesz a közlekedés egy nem belátható kanyarívű kereszteződésben.

Sz. Sz. I.

Egyirányúvá válik Gyöngyösön a Jószerencsét utca Platán és Napsugár utca közötti szakasza, a Napsugár utca pedig zsákutcává válik egy friss közlekedésirend-módosítás nyomán, adta hírül a városháza. Közlésük szerint ezzel biztonságosabbá válik a közlekedés a Jószerencsét és Platán utcák kereszteződésében, ahol a kanyarívek a lakóházak elhelyezkedése miatt nem beláthatók. Emiatt a Jószerencsét útról balra fordulva a Platán útra, és szemből jobbra fordulva is veszélyes helyzet állhat elő. A balesetveszélyt az okozza, hogy a Platán utcáig egyirányú Jószerencsét utca egy rövid, a Napsugár utcáig tartó szakaszon kétirányúvá válik.

A városháza közlése kitért arra is, hogy a Napsugár utca lakói azzal a kéréssel fordultak az önkormányzati hivatalhoz, hogy vizsgálja meg, a Jószerencsét utca Platán és Napsugár utca közötti szakasza egyirányúsításának lehetőségét a balesetveszélyes helyzetek csökkentése érdekében, illetve, hogy hasonló beavatkozással csökkenthető lenne-e a Napsugár utca forgalma, ami a parkoló autók miatt nehézkesen halad. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában