Heol.hu podcast

2023.05.10. 18:00

Élre törnek az ovikertek: mi lesz a zöldségek jövője

Idén még várják az óvodák jelentkezését, az intézmények palánta és szerszámcsomagot, valamint szakmai segítséget is kapnak.

Sz. M. L.

Idén 12. szezonját kezdi az Ovikert Program, amely bő egy évtizeddel évvel ezelőtt éppen a Heves Megyei Hírlap hasábjain indult egy hirdetéssel, s hamarosan akár országos jelentőségűvé is válhat. Stiller Tamás séf, a program ötletgazdája a Heol podcast csatornáján mesél a kezdetekről, arról, hogyan formálódott az évek során a program és arról is, milyen terveik vannak a jövőre nézve, hogy a szemléletformálás mellett akár a jövő gazdálkodóit indíthassák el az úton.

A programot tavaly támogatta a miniszterelnökség is, idén még várják az óvodák jelentkezését, az intézmények palánta és szerszámcsomagot, valamint szakmai segítséget is kapnak. Stiller Tamás és a nevelők az óvodások segítségével alakítják ki a vegyszermentes kertet, amelyet a gyermekek és a dolgozók gondoznak.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában