Felhívás

2023.05.19. 08:54

Forgalomkorlátozás lesz Egerben a harleysok érkezése miatt

A motorosok Egerbakta irányából érkeznek meg a Kisasszony utcára.

HEOL

Ismét érkeznek a harleysok

Forrás: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

Az egri polgármesteri hivatal Facebook-oldalán olvasható tájékoztatás szerint a túra résztvevői a hivatalos program szerint pénteken, a tervek szerint 15 óra 15 perckor gördülnek be a Dobó térre, ahol a legendás Egri vár látványát kihasználva a világ egyik legnagyobb selfijével készülnek, melyen a túra összes résztvevője rajta lesz.

Mint írták, a motorosok Egerbakta irányából (24-es számú főútvonal) érkeznek meg a Kisasszony utcára, várhatóan 14 óra 50 perckor – 15 óra 15 perc óra között, ahol rövid várakozás során összevárják egymást.  

Innen rendőrségi felvezetéssel az alábbi útvonalakat érintve indulnak a Dobó térre:

Kisasszony utca (indulás) – Bartalos Gy. utca – Vörösmarty M. utca – Törvényház utca – Eszterházy tér – Kossuth L. utca – Fellner J. utca – Bajcsy-Zs. utca – Dobó I. tér.

A jelzett időpontban rövid időtartamú forgalomkorlátozásra lehet számítani, ez idő alatt kérik a gépkocsival közlekedők türelmét és megértését.

A motorkiállításon bárki testközelből megcsodálhatja majd a gyakran több tízmillió forint értékű és gyakran több éves munkával egyedivé varázsolt Harley-ket, amelyekről az érdeklődők szakértők segítségével különleges érdekességeket is megtudhatnak majd.

Idén az egri Jármű Örökségeinket Őrző Egyesület is csatlakozik a rendezvényhez a városunkhoz kötődő Berva moped és Panni robogó bemutatásával, emléket állítva a hazai motorkerékpár gyártásának és ezen belül is a Bervai Finomszerelvénygyárnak.

A kiállítás 19-én pénteken délelőtt 10 órától tekinthető meg a Polgármesteri Hivatal előtt felállított sátorban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában