Fogathajtás

2023.05.11. 13:47

Harminc fogat már biztosan lesz Bélapátfalván

Péntekig még várják a nevezőket a szombati bélapátfalvi fogathajtó versenyre.

T. B.

Ismét várják a lovassport szerelmeseit Bélapátfalván

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Nyolcadik alkalommal rendeznek fogathajtó versenyt Bélapátfalván. Az ipari parkban május 13-án várják a fogathajtást kedvelőket, itt 9 órakor kezdődik az akadályhajtás első fordulója, a tervek szerint délután kettőkor pedig a második kört teljesítik a pályán a résztvevők. Eddig 31 hajtó jelentkezett az eseményre, főkén hevesi, jászsági és borsodi fogatok állnak rajthoz. Nevezni még mindig lehet, egészen május 12-én 20 óráig fogadják a jelentkezéseket. A versenyen C és D kategóriás versenyzők állhatnak rajthoz, egyes és kettes fogatok, pónik is indulhatnak. Az esemény egyben emlékverseny Berecz Istvánné Ági emlékére, aki férjével elindította a versenysorozatot.

Május 20-án Poroszlón, majd június 10-én Besenyőtelken is tartanak fogathajtó versenyt (ezek megyei pontszámszerző versenyek), április 22-én Besenyőtelken már megrendezték a Hevesi Maraton Kupa és a nógrádi Palóc Kupa I. fordulóját!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában