Baba-mama

2023.05.16. 15:55

Hordozás, fitness és latin dallamok - így telik a születés hete Egerben

A születés hete keddi programjai között hordozós fitness is szerepelt.

F. V. E.

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Szombaton kezdődött, és vasárnapig tart a születés hete Egerben. Az idei eseménysorozatban a szülésre, a születés minőségére, valamint ezeknek közeli és távoli hatásaira helyezik a hangsúlyt. Az Összhang Egyesület egész héten számos programra várja a leendő szülőket, családokat és még a gyerekeket is. 

Kedden délelőtt latin dallamok csendültek fel a Sas úti mozgásstúdióban, ahol Maminbaba Hordozós fitnesst tartottak a babáknak, anyukáiknak és várandósoknak. 

baba-mama fitness Eger
Remek kikapcsolódási lehetőség kicsiknek és nagyoknak
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Feithné Krajcsik Ilona, az Összhang Egyesület elnöke portálunknak elmondta, az érintésnek, az egymáshoz való közelségnek is rendkívül fontos szerepe van a babák első éveiben. A latin tánc alapú mozgásforma során is közel kerülnek egymáshoz a gyerekek és édesanyjuk, miközben mindannyian remekül szórakozhatnak. 

– A fitnessen nagyon odafigyelünk az anatómiailag megfelelő babahordozásra, illetve az ízületek, gátizmok védelmére. A gyakorlatok úgy vannak kialakítva, hogy az elől- és háton hordozott babákkal is biztonsággal, és kiváló erősítő hatással lehessen elvégezni azokat – jegyezte meg az elnök. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában