Hármas hatás

2023.05.20. 09:40

Káprázatos üvegmozaikokkal, ékszerekkel csábítanak Egerszalókra + fotók

Szlovákiai magyar képzőművészek érkeznek Egerszalókra a St.Andrea Galériába. Csillogó alkotásokat hoznak magukkal.

B. K.

Csodaszép képek és ékszerek csalogatják az érdeklődőket

Forrás: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

Újabb remek kiállítás nyílt pénteken Egerszalókon a St. Andrea Galériában. A  Hármas hatás című tárlaton szlovákiai magyar alkotóművészek mutatkoznak be. Ezúttal  Molnár Rozália üvegmozaikkészítő képzőművész, a Magyar Alkotó Művészek Szlovákiai Egyesületének tagja, Csémy Éva festőművész a Magyar Alkotó Művészek Szlovákiai Egyesületének tagja, és Valacsay Olga ékszerkészítő legszebb darabjait tekintheti meg a közönség. 

A megnyitó ünnepséget pénteken délután tartották a St. Andrea Galériában, az Ady Endre utca 88. szám alatt. Köszöntőt mondott, illetve borbemutatót tartott Ifjabb Lőrincz György, a  kiállítást Dobi Mária, festőművész nyitotta meg, közreműködött Nagy Krisztina, énekes. A moderátor Teleki Klári, művészetpártoló volt.  

A tárlatban június 27-ig lehet gyönyörködni a szőlőbirtok nyitvatartási ideje alatt, hétfőtől-szombatig tíztől este hat óráig.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában